Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utlysning av planeringsbidrag till projekt inom området immigration och arbetsmarknad

GU-forskare inom området immigration och arbetsmarknad vilka har inviterats att inlämna fullständig ansökan till Forte eller Riksbankens Jubileumsfond alternativt avser att skriva en fullständig ansökan till Vetenskapsrådet erbjuds möjlighet att söka planeringsanslag från WE – Work and Employment Research Center.

Som underlag för vårt ställningstagande vill vi ha en kortfattad beskrivning av projektet (högst en sida) samt av hur planeringsmedlen ska användas. Ansökan ställs till Moa Persson (moa.persson@chalmers.se). Den kan skickas in när som helst men tidpunkten måste följa forskningsfinansiärernas beslut och tidsfrister.

Högsta belopp som beviljas är 50 000 kr (inkl. OH-kostnader). Den som erhåller planeringsanslag förväntas anordna ett seminarium med kommentator ungefär en vecka innan ansökan ska inlämnas.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2017-01-26
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?