Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

WE utlyser möjligheter att söka planeringsmedel för ansökningar inom ramen för Forte-utlysning om arbetslivets utmaningar

I december utlyser Forte programstöd under rubriken arbetslivets utmaningar och ansökan ska vara inne i mitten av februari (https://forte.se/nyhet/kommande-utlysning-om-arbetslivets-utmaningar/). Läs noga igenom de anvisningar som Forte ger. Utlysningen är inriktad på fyra tematiska uppgifter:

  • Anpassa arbetslivet till de demografiska förändringarna och skapa förutsättningar för hållbart arbetskraftsdeltagande
  • Öka inkluderingen av underrepresenterade grupper i arbetslivet, med fokus på arbetsplatser och arbetsgivares roll
  • Förbättra förutsättningar och villkor för att organisera och utföra arbete för olika anställnings- och arbetsformer
  • Minska förekomsten av hot, våld och trakasserier i arbetslivet.

WE erbjuder nu möjlighet för forskare vid GU att erhålla planeringsanslag för arbete med en ansökan till Fortes ovan nämnda programstödsutlysning. Det kan bli fråga om ett eller möjligen två sådana planeringsanslag om upp till 100 tkr. Ansökan till WE får omfatta maximalt två sidor plus en kort version av sökandes CV. Ange samarbetspartners (minst två forskningsmiljöer vid GU eller annat lärosäte) samt beskriv hur medlen ska användas. Dessutom bör framgå hur de bedömningskriterier som Forte tillämpar ska mötas. Ansökan sänds elektroniskt till WE:s föreståndare Bengt Furåker (Bengt.Furaker@socav.gu.se) senast den 30 november 2018. Beslut fattas av WE:s styrgrupp och kommer att tillkännages den 10 december. De som beviljats planeringsmedel ska anordna ett seminarium med utsedd kommentator kring ett utkast till ansökan.

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2018-11-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?