Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Vi söker två Student Sustainability Coordinators

Nyhet: 2019-10-17

Är du student vid Göteborgs universitet och har ett stort intresse för hållbar utveckling? Nu söker Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV) två studenter som vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten och arbeta med studentperspektivet i universitets miljö- och hållbarhetsarbete.

Ett av GMV:s mål är att förbättra studentmedverkan inom hållbarhetsområdet vid Göteborgs universitet. Därför startades Gothenburg Students for Sustainability Office under hösten 2016. Studenter anställs vid GMV och arbetar, vid sidan av studierna, med universitets hållbarhetsarbete utifrån ett studentperspektiv. Idén kommer från konceptet Green Office som är en internationell modell där studenter blir en aktiv del i miljö- och hållbarhetsarbetet genom att de anställs av universitet.

Nu söker vi två studenter vid Göteborgs universitet som har ett stort intresse för hållbar utveckling och goda kunskaper inom området och som tycker det vore intressant att lära sig mer om universitets hållbarhetsarbete och utveckla arbetet vidare. Vi erbjuder en varierad tjänst med ambitiösa och trevliga kollegor samt ett arbetsklimat som är positivt, nytänkande och framåtsträvande.

Läs mer om tjänsten och om hur du ansöker här

Sista ansökningsdag: 2019-10-31

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Hållbarhetsstrateg Eddi Omrcen, eddi.omrcen@gu.se 

AV: GMV

Artikeln publicerades först på: www.gmv.gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://we.gu.se/aktuellt/n//vi-soker-tva-student-sustainability-coordinators.cid1648845
Utskriftsdatum: 2024-06-24