Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Varmt välkommen till Act Sustainable 2019! - en hållbarhetvecka för studenter i Göteborg

Nyhet: 2019-05-07

Det är dags att markera i kalendern och aktivera notiser för Act Sustainable 4-9 november! Act Sustainable är en temavecka som sätter hållbar utveckling och Globala målen för hållbar utveckling i fokus. Vi vill inspirera studenter till att engagera sig och öka kunskapen om hållbar utveckling inom sina studier, privat och professionellt. Förra året arrangerades ett 30-tal evenemang som besöktes av över 1200 studenter, och vi tror att tillsammans kan vi göra det här året ännu populärare!

Nytt för i år är att arrangemang i högre utsträckning kommer vara öppna för personal på universiteten - alla ska med!

Act Sustainable organiseras av en arbetsgrupp på Göteborgs centrum för hållbar utveckling vid Chalmers och Göteborgs universitet med projektledare Karin Bylund i spetsen. Själva veckan och alla tillhörande evenemang kommer arrangeras av och på Göteborgs universitets fakulteter och Chalmers Hållbarhetsdag.

Boka in Act Sustainable, 4-9 november, i din kalender!

För mer information följ @GothenburgStudentsForSustainability på Facebook och håll utkik på actsustainable.se.
 

AV: Hugo Gustafsson

Artikeln publicerades först på: www.gmv.gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://we.gu.se/aktuellt/n//varmt-valkommen-till-act-sustainable-2019----en-hallbarhetvecka-for-studenter-i-goteborg.cid1628411
Utskriftsdatum: 2023-12-02