Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Utforska, utbyt erfarenheter och samarbeta

Nyhet: 2022-02-10

Låter IT-innovationer i Indonesien intressanta? Sociala rörelser i Colombia? E-handelslösningar för Rwanda eller klimatpåverkan på livsmedelssystem i Bangladesh? Eller kanske något annat? Alla studenter på Chalmers och Göteborgs universitet är välkomna till en kväll med inspiration och kunskapsutbyte.


Trots att vi har världen för våra fötter, genom YouTube, Netflix, Instagram och andra sociala medier, tenderar vi att följa serier och nyheter som domineras av vårt egna kulturella sammanhang. Men att vara student ger dig en unik möjlighet att prova nya vatten. Du kan till exempel gå kurser, ansöka om utbyten eller fokusera ditt examensarbete på sammanhang långt från din egen bakgård.

Global Sustainable Futures tillsammans med Gothenburg Student Sustainability Hub bjuder in studenter från Chalmers tekniska högskola och Göteborgs universitet till en kväll med fokus på samarbete med låg- och medelinkomstländer.

Oavsett vad du tänker på, är det här ett första steg för att ta klivet och hitta det som intresserar dig!

Läs mer oh registrera dig här: Till eventsidan (ungpd.com) (information på engelska)

Information

Event: Explore, Exchange, Collaborate
Datum och tid: 30/3, 16:00-18:00
Plats: Göteborgs centrum för hållbar utveckling, Aschebergsgatan 44

Det här är ett samarrangemang mellan Global Sustainable Futures, GSF, och Student Sustainability Hub vid Göteborgs centrum för hållbar utveckling. Alla studenter vid Chalmers och Göteborgs universitet är välkomna. För mer information se eventsidan.

Läs mer om arrangörerna:

Global Sustainable Futures (gu.se) (information på engelska)
Student Sustainabillity Hub (gu.se)
Göteborgs centrum för hållbar utveckling (gu.se)
 

AV: Hugo Gustafsson

Artikeln publicerades först på: www.gmv.gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?