Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Kontaktformulär
 


OBS! Vill du ha svar, ange e-post eller telefonnummer!
Dags att registrera side-events till Act Sustainable!

Nyhet: 2021-08-26

Registreringen för side-events på hållbarhetsveckan Act Sustainable är öppen. Veckan sker 15/11–19/11 här i Göteborg. Ett side-event kan arrangeras var och när som helst under veckan. Deadline för registrering är 1/11.

Nu har registrering för side-events på Act Sustainable öppnat. Vem som helst som är associerad till Chalmers eller Göteborgs universitet är välkommen att arrangera side-events under Act Sustainable. Externa partner är också välkomna så länge de är relevanta för Act Sustainable och våra besökare. Deadline för registrering är 1 november.

Om du arrangerar ett side-event innebär det att du får exponering på Act Sustainables websida och du blir en viktig pusselbit för att forma veckan till något fantastiskt. Act Sustainable pågår från den 15-16 november här i Göteborg. Side-events kan arrangeras var och när som helst under veckans gång.

Läs mer och registrera side-events här (informationen är på engelska):

Register Side-Events 2021 | Act! Sustainable (actsustainable.se)

Act Sustainable

Act Sustainable är Chalmers och Göteborgs universitets årliga hållbarhetsveckan för studenter, forskare, lärare och annan personal. Ambitionen är att föra universiteten närmare varandra i multidisciplinära perspektiv på hållbar utveckling genom inspiration och kunskap. Veckan organiseras av Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, vid Chalmers och Göteborgs universitet.

Håll dig uppdaterad

För mer information om Act Sustainable besök webbsidan eller kontakta Karin Bylund, Projektledare för Act Sustainable. Om du vil vara helt säker på att inte missa något för Student Sustainability Hub i sociala medier.

Kontakt: karin.bylund@gu.se

Besök webbsidan (informationen är på engelska):

Sustainability Week | Act Sustainable | Gothenburg | Chalmers | University of Gothenburg

Följ Student Sustainability Hub I sociala medier:
Gothenburg Student Sustainability Hub | Facebook
Student Sustainability Hub GBG (@studentsustainabilitygbg) • Foton och videoklipp på Instagram
 

 

AV:

Artikeln publicerades först på: www.gmv.gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?