Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Ny version av verktygslåda för integrering av hållbar utveckling i utbildningen

Nyhet: 2018-08-27

Nu finns en ny version av Göteborgs universitets verktygslåda för hållbar utveckling i utbildningen. Verktygslådan är en gemensam resurs och kunskapsunderlag för medarbetare vid samtliga fakulteter vid Göteborgs universitet.

Den nya versionen har utvecklats av en arbetsgrupp på Göteborgs centrum för hållbar utveckling (GMV) i samverkan med representanter från fakulteterna och universitetsbilbioteket. I den gemensamma verktygslådan finns även fakultetsspecifika versioner utvecklade av Samhällsvetenskapliga fakulteten respektive Utbildningsvetenskapliga fakulteten.
– Det känns mycket bra att en ny version nu finns tillgänglig. Den går säkert att utveckla till att bli ännu bättre och mer ändamålsenlig, vi välkomnar därför tips, förslag, idéer från såväl lärare, studenter och övrig personal säger Eddi Omrcen, hållbarhetsstrateg vid Göteborgs universitet.

Till verktygslådan

AV:

Artikeln publicerades först på: www.gmv.gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?