Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nu kan du söka till den tvärvetenskapliga doktorandkursen Sustainability Opportunities

Nyhet: 2018-01-15

Under 2018 ger GMV för andra gången doktorandkursen "Sustainability Opportunities – Exploring Sustainability at the Cross-roads of Science and Society”. Syftet är att doktorander inom olika discipliner ska få möjlighet att sätta sig in i hållbarhetsproblematik lokalt, regionalt och globalt och kunskap om hur man arbetar med framtida lösningar i ett internationellt sammanhang.

Forskare och lärare i GMV:s forskarnätverk från olika insitutioner vid Chalmers och Göteborgs universitet medverkar som föreläsare i kursen.

Kursen riktar sig till doktorander inom alla ämnesområden med intresse för hållbar utveckling och pågår från maj till december 2018. Kursdeltagarna träffas vid fyra tillfällen i Göteborg.

Sista ansökningsdag är 7 februari 2018.

Läs mer om kursen och hur du ansöker

AV:

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
https://we.gu.se/aktuellt/n//nu-kan-du-soka-till-den-tvarvetenskapliga-doktorandkursen-sustainability-opportunities-.cid1536768
Utskriftsdatum: 2022-09-26