Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Maja Lunde till Act Sustainable

Nyhet: 2021-09-02

Vi har nu nöjet och äran att få annonsera att ingen mindre än Maja Lunde kommer till Act Sustainable 2021. Chalmers Bibliotek tillsammans med DRICKS och projektet One Book One Chalmers har bjudit in Maja Lunde för ett samtal om hennes succéroman Blå tillsammans med forskare och studenter från Chalmers.

Du är välkommen att delta under eftermiddagen onsdag den 17:e november. Förhoppningsvis träffar vi Maja Lunde på plats här i Göteborg – annars digitalt! Mer detaljerad information kommer i samband med Act Sustainables programsläpp i oktober men boka in Maja Lundes besök redan nu.

Maja Lunde är Norsk författare och manusförfattare samt en av Norges mest framträdande förespråkare för klimatfrågan. Hennes böcker har översatts till över 40 språk och sålt över 2,5 miljoner exemplar. Hon fick sitt internationella genomslag med boken Binas Historia 2015 som är den första i en planerad tetralogi om klimatet, människan och naturen. Boken Blå är bok nummer två i serien och publicerades 2017.

Låna boken på Chalmers bibliotek, Göteborgs universitetsbibliotek eller på stadsbiblioteket:
One Book One Chalmers - Chalmers bibliotek
Göteborgs universitetsbibliotek - maja lunde (exlibrisgroup.com)
GOTLIB - folkbiblioteken i Göteborg -- maja lunde (goteborg.se)

Act Sustainable

Act Sustainable är Chalmers och Göteborgs universitets årliga hållbarhetsveckan för studenter, forskare, lärare och annan personal. Ambitionen är att föra universiteten närmare varandra i multidisciplinära perspektiv på hållbar utveckling genom inspiration och kunskap. Veckan organiseras av Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, vid Chalmers och Göteborgs universitet. I år har veckan temat ”Factivism – fatta din fakta!”

Håll dig uppdaterad

För mer information om Act Sustainable 2021 besök webbsidan, följ eventet på Facebook eller kontakta Karin Bylund, projektledare för Act Sustainable. Om du vill vara helt säker på att inte missa något följ Student Sustainability Hub i sociala medier.

Besök Act Sustainables webbsida (informationen är på engelska):
Sustainability Week | Act Sustainable | Gothenburg | Chalmers | University of Gothenburg

Följ eventet på Facebook (information på engelska):
Act Sustainable 2021: Factivism - get your facts straight! | Facebook

Följ Student Sustainability Hub i sociala medier (information på engelska):
Gothenburg Student Sustainability Hub | Facebook
Student Sustainability Hub GBG (@studentsustainabilitygbg) • Foton och videoklipp på Instagram

Kontakt: Karin Bylund karin.bylund@gu.se

AV: Hugo Gustafsson

Artikeln publicerades först på: www.gmv.gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?