Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Göteborgs studentpris för hållbar humor

Nyhet: 2018-09-20

Är det för mycket klimatångest i samhällsdebatten och för mycket tentaångest i studentlivet? Behöver de seriösa diskussionerna om utmaningar för en framtida bättre värld balanseras med lustfyllda synvinklar, humoristiska knorrar och eftertänksamma skämt? Är du student och har idéer om hur du kan du bidra till att sprida glädje, skratt och eftertanke för en hållbar värld? Då är du välkommen att tävla med ditt bidrag i Göteborgs nya studentpris!

I samband med årets hållbarhetsvecka för studenter - Act! Sustainable, lanseras nu ett humorpris om hållbar utveckling - Göteborgs studentpris för hållbar humor. Tävlingen är öppen för alla studerande vid Chalmers och Göteborgs universitet. Bidrag ur all genrer och format välkomnas, så länge bidraget kan skickas i digital form. En jury bestående av forskare vid Chalmers och Göteborgs universitet kommer att utse ett antal bidrag som går till final. Bidragen ska skickas in senast 25 september kl 16.00.

Mer information om priset och hur du skickar in bidrag finns på Act! Sustainables Facebooksida.
 

AV:

Artikeln publicerades först på: www.gmv.gu.se

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?