Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Anmäl dig för nominering till COP24 i Katowice, Polen

Nyhet: 2018-08-13

Du som är forskare eller student vid Göteborgs universitet eller Chalmers har möjlighet att anmäla dig för att bli nominerad för ackreditering för COP24 i Katowice 3-14 december 2018. Anmäl dig senast 7 september 2018.

Göteborgs centrum för hållbar utveckling är Göteborgs universitets kontakt för nominering till UNFCCC. Forskare på Göteborgs universitet, och Chalmers i mån av plats, inbjuds att anmäla sitt intresse.

Anmälan ska inkludera: namn (enligt pass), födelsedatum, nationalitet, passnummer, and (mr/ms).

Nomineringsprocessen sker i 3 steg:
1. Nominering från GMV kontaktperson via UNFCCC:s online-system.
2. UNFCCC meddelar eventuell kvotering efter deadline för nomineringsprocessen (datum ej fastställd ännu).
3. Konfirmation av slutgiltig deltagarlista till UNFCCC (datum ej fastställd ännu).

En accepterad nominering (efter punkt 3 ovan) innebär att du har tillträde till COP24. Nomineringsbeslutet ger besked om du har tillträde till hela, eller delar, av mötet. De senaste åren har många nomineringar inkommit, och vi har tilldelats en begränsad kvot för deltagande. Ange om du önskar delta hela perioden eller del av tiden och vilka dagar som isåfall är prioriterade. Finansiering av resa och boende under mötet måste ske från din institution, eller liknande organisation.

Anmäl dig till Maria Svane, GMV, via e-post: svane@chalmers.se senast 7 september 2018. Maria Svane besvarar också eventuella frågor. 

Läs mer om COP24
 

AV:

Sidansvarig: GMV|Sidan uppdaterades: 2012-12-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?