Framtidens kontorsarbete: hur ska arbetet organiseras efter pandemin?

Tid: 2022-02-24 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

Centrum för forskning om arbete och sysselsättning (WE) bjuder in till årets första seminarium på temat "Framtidens kontorsarbete: hur ska arbetet organiseras efter pandemin?"

Föreläsare: - Nanna Gillberg, forskare vid GRI, Göteborgs universitet.
- Anne-Marie Hultberg & Maral Babapour Chafi, Institutet för Stressmedicin, Västra Götalandsregionen.
- Niclas Lamberg, HR-direktör på Trafikverket.

Tid: 2022-03-15 kl 13:00

Evenemangstyp: Seminarium

Centrum för forskning om arbete och sysselsättning (WE) bjuder in till seminarium på tema "Arbete i pandemins skugga: Hur de bortglömda professionerna i periferin gjorde jobbet under pandemin".

Sida 1 av 1